WEDSTRIJD US Acli Beverlo S - Bosphorus Beverlo   -  AMC (4-0)

DATUM 12-12-2003  19:00

DOELPUNTEN 3‘ (1-0); 6’ (2-0); 7’ (3-0); 17’ (4-0); 35’ (5-0); 45’ (5-1) goal Ivan Cools, assist Chris Witters; 46’ (6-1); 47’ (7-1); 49’ (7-2) goal Chris Witters, assist Niko Kopriva

VERSLAG Derby tegen Mini’s Ham. IST kijkt al snel (na 7 minuten) aan op een nog moeilijk in te halen 3-0 achterstand. De thuisploeg speelt leuk voetbal. IST daarentegen is véél té laks in verdediging, ze laten de tegenstander vooral té gemakkelijk spelen. Net wanneer de kansen voor IST beginnen te komen, valt de onvermijdelijke 4-0. Nochtans verbetert na die goal het spel van IST. Hierdoor creëert IST een aantal kansen, en ... ook belangrijk, er vallen geen tegendoelpunten tot aan de ‘halve’. In de tweede helft blijft IST kansen creëren, doch er wordt niet vlot genoeg afgewerkt. Aan de andere kant laten ze weinig liggen : 5-0. Op 5 minuten van het eind wordt het eindelijk 5-1 met een goal uit het boekje : passen en scoren ... we weten hoe het moet, maar proberen het té weinig. Op het eind van de wedstrijd vallen er nog drie doelpunten :6-1; 7-1; 7-2. De Mini’s hebben verdiend gewonnen. Toch een pluim voor alle IST-jongens die vooral in de tweede helft hard hebben ‘gewerkt’.